Hva er viktig for deg? Temadag på sykehuset

Hva er viktig for deg i møte med sykehus?

“Hva er viktig for deg?”-dagen onsdag 6. juni.

De fleste som har MS vil oppleve å være på sykehuset til tider. Noen ganger er det planlagte konsultasjoner. Andre ganger er det akutt. Uansett hva som er grunnen til sykehusbesøket så er ofte slik at man ikke er “helt på høyden”.

Arena for samarbeid

For deg som har MS i Vestfold er noe av jobben vi gjør i lokalforeningen nettopp å gjøre disse opplevelsene bedre. Vi har lagt ut brosjyrer på nevrologisk avdeling, slik  at de som er nydiagnostiserte med MS skal får vite om oss. 

 I januar var vi på samarbeidsmøte med sykehuser i regi av MS-forbundet sitt prosjekt “Bare bok gjør ingen klok”, hvor det ble lagt til rette for bedre dialog mellom nevrologiske avdelinger og lokalavdelingene av MS-forbundet.  

Dette er en internasjonal dag for samarbeid

Nå har vi via FFO fått innbydelse til å stå på stand på “Hva er viktig for deg?”-dagen den 6. juni. Her kommer vi til å være. Jeg vet foreløpig veldig lite om opplegget, og ingenting om tidspunkt, men det kommer mer informasjon.  Uansett så er det fint om alle vi som innimellom havner i kategorien “pasient” tenker gjennom hvilke innspill vi vil gi denne dagen. 

Pasienter og pårørende inviteres til myldreområdet 6. jjni

Alle med MS i Vestfold har jo tilhørighet til SiV, og vi som er i lokalforeningen for Nordre Vestfold har jo et spesielt ansvar for deg som har  MS og som bor på Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg, Horten, Holmestrand, Sande og Re. Det vi lurer på før 6. juni er følgende: 

Hva er viktig for deg som MS-pasient i møte med nevrologisk avdeling på sykehuset?

Send meg gjerne en mail med dine innspill! elin@vestfoldms.no