Sett av 27. oktober

Inger Lise har fått tak i Mette Pedersen fra Gynekologisk politiknikk på SiV som vil snakke litt om utfordringene vi kvinner md MS kan møte.

Vi inviterer derfor til en jentekveld med ost og vin. Egenandelen er kr 200,- Av smittevernhensyn er det kun plass til 20 deltakere, og her er det først til mølla. Bindende påmelding til Inger Lise på tlf  454 10 525.

Quality Hotel Oseberg i Tønsberg

27. oktober kl. 19.00

Dette er bare for damer som er medlem i Nordre Vestfold. Vi skal ha en kveld hvor vi kan hygge oss, slappe av i trygge omgivelser med likesinnede som skjønner hva det handler om.

Har du lyst til å bli med, men vet ikke helt om du tør? Vi jentene i styret har vært likepersoner i mange år, vi har snakket om disse temaene med så mange. Du ville blitt overrasket om du visste hvor mange som kjenner seg igjen i at underlivsproblematikk er viktig – men vanskelig å snakke om. Vi trenger å ha en arena for å utveksle erfaring, får tips – og ikke minst: Få faglig innspill fra Mette. Alle vi som har vært på gyn på SiV er samstemte: Mette og de andre damene der er bare helt fantastiske!

Du har sikkert fått med deg at MS-forbundet kjørte en kampanje på “usynlige symptomer ved MS” Men selv den kampanjen tok ikke opp problematikken rund blære, tarm og seksualitet. Det er bare for usynlig! Men stol på oss – dette er et av de tøffe symptomene som rammer mange MS-ere.