Yoga før sommeren

Torsdag 20. juni blir det yoga kl 12-13

Vår første yogatime i mars gav mersmak – vi går derfor inn i sommeren med en ny yogatime! Det er fortsatt fullstendig tilpasset ulike fysiske begrensninger, men denne gangen legger Linda i Wibe Yoga opp til noe mer stretching også. Vi har plass til 18 stykker, så det er bare å melde seg på! Send mail til elin@vestfoldms.no, eller sms til 95258222. 

PRAKTISK INFORMASJON

Yogatimen er gratis for medlemmer i Nordre Vestfold MS-forening. Er du ikke medlem enda? HEr kan du melde deg inn: https://www.vestfoldms.no/om-oss/bli-medlem/

Wibe Yoga og Pilates ligger i Kjelleparken i Tønsberg, over den nye legevakta. Det er Micasa som har parkeringen her, så du kan bruke Micasa-appen. Eller du bare registrere deg når du kommer. Det er heis i bygget. Du kan også kjøre til venstre, parkere i underetasjen og ta heisen til 2. etasje. Flotte nye lokaler med toaletter rett utenfor yogasalen.

Wibe Yoga og Pilates har nylig flyttet inn i nydelige lokaler i Kjelleparken, og du får låne alt ustyr som trengs der. Det eneste du skal tenke på, er å stille i myke, behagelige klær som er lette å bevege seg i, og ha gjerne med en genser og et par sokker slik at du ikke blir kald når vi slapper av. 

Som du ser – her r det alt vi trenger av matter og bolstere.